Isporuka

10.1 Artikli će biti dostavljeni u roku od 5 radnih dana, od dana kada na Vaš e-mail primite potvrdu o narudžbi. U slučaju bilo kakvih neočekivanih komplikacija ili kašnjenja naručene pošiljke, primit ćete e-mail obavijest u kojoj će biti naveden očekivani rok isporuke.

10.2 Naručene artikle šaljemo na adresu, koju ste unjeli u podatke prilikom naručivanja. Isporuku artikala vrši Hrvatska Pošta, koja ugavnom dostavlja pakete u jutarnjim satima, zato je poželjno da unesete adresu na kojoj ste tada dostupni.

Ako prilikom pokušaja dostave niste dostupni na navedenoj adresi, Hrvatska Pošta će vas obavijestiti o mogućnostima preuzimanja paketa. Uobičajeno je to na najbližoj pošti.

10.3 Trošak dostave je jednak za cijelu Hrvatsku, razlikuje se prema vrijednosti pošiljke:

Vrijednost pošiljke

do 380 KN

nad 380 KN

Trošak dostave

22,04 KN

bresplatno

 

Navedeni trošak dostave vrijedi u slučaju plaćanja bankovnom karticom, Paypal-om ili plaćanja predračunom. U slučaju kupovine sa načinom plaćanja gotovinom prilikom dostave (plaćanje pouzećem), primatelj mora platiti i naknadu za uplatu otkupnog iznosa u visini 1,83% od iznosa (odnosno najmanje 5,00 kn a najviše 80,00 kn).

Neki artikli imaju besplatnu dostavu te su vidljivo označeni u katalogu trgovine. Ako uz takav artikal naručite još neki drugi artikal, dostava je još uvijek besplatna.

10.4 Tijek dostave:

Artikal, naručen na web stranici jessyss.com, šalje se na put dostave u najkraćem mogućem roku. Pripreme za isporuku vaše narudžbe izvršavaju se odmah kada primite e-mail obavijest, da je vaša isporuka u tijeku. Kako bi naručene artikle dostavili u najkraćem roku, koristimo dostavu pošiljka Hrvatske Pošte, što znači, da pošiljku možete očekivati već za 2 do 4 dana, ukoliko ste podnjeli narudžbu radnim danom (pon-pet) do 12:00 sati.

Pri podnesenoj narudžbi nakon 12:00 sati, pošiljku ćemo pripremiti sljedećeg radnog dana. Za narudžbe podnesene subotom, nedjeljom ili praznikom, pošiljku ćemo pripremiti sljedećeg radnog dana.

Pri izboru opcije plaćanja kreditnom karticom, Paypal ili plaćanjem na naš transakcijski račun, aktivnosti izvedbe narudžbe će se započeti nakon uplate na naš transakcijski račun. U svrhu toga, mi ćemo u razdoblju radnog vremena u 11 sati i u 15 sati provjeravati uplate na transakcijski račun tvrtke. Rok isporuke počinje teći prvog radnog dana u 9 sati nakon primitka potvrde o uplati.

10.5 Usluga dostave pridržava pravo, da na adekvatan način provjeri identitet preuzimatelja pošiljke (pogledom u osobni ili drugi dokument) jer to zapravo osigurava da se naručeni paket dostavi pravoj osobi.

10.6 Tvrtka IME d.o.o. ne odgovara za nastalu štetu, uništenje ili nedonošenje ugovorenih naručenih pošiljka zbog rata ili građanskih nereda, štrajkova, prestanka rada u industriji, neuspješnje dostave, požara, nevremena, poplavea ili oluja, štete, namjernog oštećenja, krađe ili bilo koje druge više sile. Tvrtka IME d.o.o. ne pokriva troškove, nastale u slučaju zakašnjenja isporuke pošiljke. Upravo tako ne pokriva troškove u primjeru gubitka ili neisporuke pošiljke. U primjeru prethodnog plaćanja artikla vam trošak kupovine neisporučenog artikla vračamo na račun vaše bankovne kartice.