Načini plaćanja

Jessyss omogućuje sljedeće načine plaćanja:

•   pouzećem,
•   s uplatom na račun tvrtke davatelja Jessyss.hr,
•   kreditnom ili debetnom karticom (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, Diners, Discover, G Pay, Apple Pay).
•   Paypal računom.

Plačanje pouzećem

Plaćanje pouzećem

 

 

Plaćanje pouzećem je jednostavno i praktično. Poštar isporuči vašu narudžbu na Vašu kućnu adresu ili na posao, platite ju gotovinom ili karticom prilikom preuzimanja od dostavljača. Ukoliko prilikom isporuke niste na navedenoj adresi, pošiljku možete preuzeti i platiti u vašem poštanskom uredu.

Uplata na račun

Uplata na račun

 

 

Plaćanje s uplatom na račun tvrtke je vrlo brz i popularan način plaćanja, jer je pouzdan i prikladan. Ako koristite internetno bankarstvo, možete naručiti i plaćati artikle iz udobnosti svog doma. Podatke za uplatu ćete primiti u potvrdi o Vašoj narudžbi. Iznos Vaše narudžbe plaćate na račun davatelja internetske stranice Jessyss.hr: BE35 9670 3731 3337 (WISE EUROPE S.A). Za poziv na broj koristite broj narudžbe, primjer: HR00 1234567, ako je 1234567 broj vaše narudžbe.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom

Payment cards

 

 

Omogućujemo plaćanje sa sljedećim platnim karticama:

  • Visa,
  • Mastrecard,
  • Maestro,
  • Discover/Diners,
  • American Express,
  • Apple pay,
  • Google pay.

Plaćanje putem našeg platnog sustava je sigurno jer ispunjava sve sigurnosne standarde. Poslujemo u skladu s PCI DSS standardom (Payment Card Industry Data Security Stadard) koji pruža Stripe, Inc., registriran kao multinacionalna organizacija i pružatelj softvera kao uslugu (SaaS) te davatelj i nositelj platnog sustava s kojim ima Jessyss sklopljen ugovor o prihvaćanju platnih kartica za online plaćanje. U procesu plaćanja karticom vaša kartica je autorizirana od strane izdavatelja vaše kartice (to je vaša banka, Diners club itd.), što je označeno logotipom ''Verified by Visa'' ili ''Mastercard secure code''.

Web trgovina Jessyss osigurana je također SSL sigurnosnim certifikatima. Uz SSL certifikat osobni podaci, financijski podaci te poruke korisnika ostaju privatni, jer SSL certifikat osigurava enkriptiranu vezu sa serverom. To znači da je veza između vašeg računala, tablice, mobitela i platnog sustava sigurna, jer koristi najnovije standarde šifriranja.

Autorizacija (provjera i potvrda) kartice obavlja se u stvarnom vremenu uz neposrednu provjeru podataka u bankama ili drugim izdavateljima kartice. Podaci o kartici ne pohranjuju se na Jessyss serveru. Nakon uspješno obavljene autorizacije zaprimete potvrdu o vašoj narudžbi putem e-maila i Jessyss može narudžbu procesirati i odposlati. 

Paypal

Paypal

 

 

Paypal je jedan od najpopularnijih internetskih servisa za obavljanje financijskih transakcija. Omogućuje plaćanje putem interneta ili slanje novca između korisnika usluga. Svaki korisnik Paypal-a ima svoj korisnički račun na koji se može prijaviti slično kao na internetsko bankarstvo. Kako bi mogli koristiti Paypal, morate ga povezati s vašom platnom karticom ili vašim bankovnim računom. 

Paypal je posrednik između internetskog trgovca i banke tako da predstavlja sigurnosni prioritet za obje strane. Prilikom plaćanja putem Paypal-a Jessyss ne može dobiti podatke o Vašoj platnoj kartici. Ako na blagajni odaberete način plaćanja Paypal, klikom na POŠALJI NARUDŽBU će vas stranica automatski preusmjeriti na stranicu Paypal-a gdje možete dovršiti uplatu sigurno.